Feb 14, 2010

Friis & Co blogger-brunch

Photobucket

Here's a small selection of pictures from the Friis & Co blogger-brunch I went to in CPH yesterday. It was fun to see some of all the bloggers again and I also met some for the first time. We ended up hanging out for several hours. Thanks ladies and guys for some great hours! We all also got the chance to take a look at some pre-fall items from Friis & Co, but I had a hard time focusing on all the boots and dark colours when all I want is summer and bright colours! That's why my focus went to the accessories instead.

-----------------------------------------

Som jeg lovede igår er her et lille udpluk af billeder fra Friis & Co blogger-brunchen i KBH igår. Det var rigtig hyggeligt at gense en masse af bloggerne igen og samtidigt var det først gang jeg fik hilst på Acie, Nicklas, Ditte fra Velvet Snow og Whynotblog-pigerne (eller, det var første gang med Mille - havde fået hilst på Camilla før). Vi blev forkælet med smoothies, slik og lækker brunch (og dem af os der "nægtede" at gå blev senere budt på sushi... not bad!). Friis har heldigvis opdaget, at meget slik er meget godt når bloggerne kommer på besøg. Vi gjorde et ret godt indhug i deres lager. Udover at æde os tykke fik vi mulighed for at kigge på en masse pre-fall items. Jeg kunne mærke, at jeg ikke rigtig kunne komme op og køre over alle de mørke farver og støvler, når alt jeg craver er pasteller og sommer. Derfor blev mit fokus lidt smykker. Især var vi en del der synes ret godt om et par ringe og armbånd fra My Favorites. Se billeder herunder.

Efter brunchen smuttede jeg til KEA, men billeder må komme i morgen, da jeg er fuldstændig smadret fordi min psykopat overbo har holdt mig vågen hele natten. Ham er jeg godt træt af...

Photobucket
BIG zipper earrings // Mega store lynlås øreringe, men virkelig fede.

Photobucket
Kia and I // Kia og mig - hehe vi er vist ikke helt klar over at vi får taget billede

Photobucket
Candy for bloggers! // Blogger-slik... den med skumfiduserne var vist tom da vi gik... ups

Photobucket
Cool 2 finger-ring and bracelet. They're in stores in may // Super cool ring (til 2 fingre) og armbånd. Begge er fra My Favorites og er i butikkerne i maj. Ringen kommer til at koste 100 kr og armbåndet 130-150 kr.

Photobucket
Pre-fall shoes

Photobucket
Nicklas from My Clothing Blog

Photobucket
Super cool feather-shoulderpads! // De her var virkelig fede. Skulderpuder med fjer og fin sten-detalje. Jeg fik ikke fat i prisen, men de er i butikkerne fra juni/juli.

9 comments:

louise w. petersen said...

...ih hvor ser det hyggeligt ud det hele:)...og meget fine items! er især vild med armbåndet og skulderpuderne... har længe tænkt på selv at gå i krig med at lave et par, ka vel ik være så svært?? ...eller måske jeg bare sku vente, men lige nu føles juni altså bare meget LANGT væk:) kram

Kvinden! said...

-kan (udover alt det slik hehe)rigtig godt lide ringen med fjer. Så du om det var flere af "to-fingerringe"?
/karin
fashionistaen.blogspot.com

Miss Jeanett said...

@ louise
Jeg har også selv overvejet gør-det-selv skuldre i lang tid, men de her var så fine, at jeg tror at jeg bare vente på dem. Selvom der er lang tid til juni - det giver jeg dig ret i.

@ Karin
Hehe ja slik er en god ting! Nej, så desværre kun den. Men jeg har nogle andre 2-fingre ringe som jeg måske ville kunne lide. Blogger om dem snart :)

Louise said...

waaaauw, mit hjerte gik i stå da jeg så fjerringen og støvlerne i midten på skobilledet!
Man kan i øvrigt få en ring der ligner på vores allesammens yndlingshjemmeside ( :-b ) ASOS!
Man skal bare søge på noget med wing ;-).
- Lou.

Miss Jeanett said...

@ Louise

Ja, der var nogle fine ting der til Friis-brunchen. Og tak for tip - den vil jeg da lige lure på :)

mariewantsfashion said...

De smykker - fjerringen og vingearmbåndet - hvor ligger der en my favorites-butik i københavn? :)
Vil så gerne ind i en og har hørt om den længe...

/ whowantsfashion.blogspot.com

Miss Jeanett said...

@ Marie
My Favorites er et undermærke af Friis & Company, så du skal bare gå ind i en Friis & Co butik. Kan godt forstå at det er lidt forvirrende, men det er samme firma. Der findes ingen "rene" My Favorites butikker så du skal ind i en Friis-butik. Der er også My Favorites ting på Friis' webshop. Ringen og armbåndet jeg har vist her kommer først i butikkerne i maj :)
Håber det var til hjælp? :)

mariewantsfashion said...

Tusind tak, det var til stor hjælp! :)
God blog by the way!

Miss Jeanett said...

@ Marie
Det er jeg glad for du kunne bruge! Og mange, mange tak! :)