May 27, 2010

Today in red wedges

Photobucket


Mit outfit idag er ikke så spændende - det mest interessante er nok de røde wedges jeg har på mine fusser. De er desværre ikke fantastiske at gå i, så indtil videre har jeg kun brugt dem en håndfuld gange siden jeg købte dem i november 09. Men de er bare så flotte (og meget mere postkasse-røde i virkeligheden - se selv her), så jeg bruger dem når jeg har nogle dage, hvor jeg ved at jeg ikke skal gå meget og langt. Nu vil jeg gøre mig klar til træning med Tina - jeg skal jo nå mit mål med 20 gange træning inden Cypern. Indtil videre hedder til: 1 down, 19 to go. Men senere i dag kan jeg tælle en gang mere med. Og tak for jeres trænings tips iøvrigt - jeg giver helt sikkert lige spinning et par gange mere. Jeg kan ihvert fald mærke, at det gav godt. Er stadig øm i dag næsten 2 dage efter (normalt er jeg kun meget lidt øm efter alm træning).


My outfit today is not that interesting - the most interesting things is probably the red wedges I'm wearing. They're from H&M.

5 comments:

Tanja said...

Det kan godt være de ikke er så gode at gå i, men fine er de helt sikkert:)

2300 Happiiiness said...

Hvor er de fine de wedges.

Lise Emilia Nissen said...

Jeg er så ærgerlig over at jeg aldrig fik et par. ØV BØV!

Lise
http://www.liseemilia.blogspot.com/

Vibeke said...

Åh, jeg så én med de sko forleden, med helt afbleget permanentet hår og lille stramt kjole, så kommer de godt nok til at se mindre pæne ud. Jeg kan dog ikke forestille mig dig dullet på den forkerte måde ;)

- Vibeke

Miss Jeanett said...

Mange tak alle sammen - ja, måske er de ikke gode at gå i, men fine er de!

@ Vibeke
Det lyder godt nok også ækelt! Og mange tak :)