Jun 13, 2010

Buy: Gina Tricot tunic

Jeg viser jer ikke ALT jeg køber fra Gina Tricot... og det er af flere grunde. Bla. fordi det er en del. Man bliver RET fristet, når man selv er med til at pakke alt ud og samtidigt er omringet af alt tøjet hele tiden. Grund nr. 2 er at i ville blive overordentligt trætte af Gina Tricot, hvis jeg bloggede om hvert eneste køb derfra. Men den her vil jeg lige dele med jer! Den hedder Wilma Party Tunic og koster 159 kroner. Den er lige præcis lang nok til, at jeg godt kan bruge den som en kort kjole om sommeren, men på arbejde har jeg indtil videre kun brugt den med jeans eller leggings inden under. Jeg har den i en str. 38, så den er meget normal i størrelsen. Jeg kunne nok godt ha' været i en 36 også, hvis ikke det var fordi den var for stram over brystet til mig. Den findes også i sort, pink og orange - og vi har den både i butikken i Odense og den er også på webshoppen under "Kjoler & Tunikaer".


I don't show you all the things that I buy from work (Gina Tricot) because it's a lot and I know that you'll get sick of hearing about Gina Tricot if I blogged about every buy. I do wanna show you this one though. It's called Wilma Party Tunic and is available in white, black, pink and orange.

8 comments:

Anonymous said...

Jeg ville også blive lokket i fordærv et par gange eller 10 om dagen, hvis jeg arbejdet i en tøjbutik! :D men virkelig fin top

gotteochvi♥ said...

sv; thank you so much!

Litzy said...

Den er godt nok sød :)

Miss Jeanett said...

@ Christina
Det er virkelig også SÅ svært ikke at bruge hele sin løn deroppe. Men jeg forsøger!

@ gotteochvi <3
You're welcome :)

@ Litzy
Tak :) Ja, og den er super behagelig samtidigt!

Anonymous said...

Den er super fin - tror lige jeg må omkring og lure på den :-)

Spottede dig i øvrigt på Mama's i fredags - så fin du er :-)

Sus

Miss Jeanett said...

@ Anonymous
Uh mener du Mama's Deli? Fordi så kan det godt passe. Men Mama's restaurant var jeg ikke på i fredags :)

Sus said...

Jo, det var på Mama's Deli - lige omkring kl. 12.

Miss Jeanett said...

@ Sus
Så kan det godt passe :) Der var jeg henne og hente frokost.