Sep 5, 2010

IKEA på en søndag


Det gør jeg altså aldrig igen - tager i IKEA på en søndag. Fuck hvor er der mange mennesker! Men okay, det er så også Danmarks største IKEA (og vist nordeuropas 2. største - kun overgået af den i Stockholm). Vi endte med at købe nyt spisebord, et par stole dertil, lidt forskellige lamper og lidt køkken-tilbehør. Billederne er fra da vi gik og lurede i belysnings-afdelingen. Jeg er ret forelsket i lampen på det øverste billede, men både Hr. Kæreste og jeg er lidt nervøse for om den bliver for stor og voldsom i vores stue. Den gad jeg ellers godt ha' hængende. Det sidste billede tog jeg for 2 min siden - det er Hr. Kæreste og vores ven Daniel der er igang med at samle spisebordet. Det er ret underholdende at se på imens jeg sidder her på en madrasse og blogger. De gøjler ret meget, haha. Hvis i har gode øjne, så kan i også spotte lidt af en af vores nye spisebords stole i samme billede ude til højre.


Mr. Boyfriend and I went to IKEA today to buy stuff for our new apartment. We bought a dinning table, some chairs, lamps and kitchen stuff. The last picture is of Mr. Boyfriend and our friend Daniel who're trying to put our new table together.

10 comments:

Annette said...

Glæder mig til at se det, når det er færdigt :)

june... said...

Kan godt se hvad du mener med at lamperne bliver for store, medmindre at I har højt til loftet :) Vi har forholdsvis store lamper, men det ligger man ikke mærke til fordi vi har 2,9m til loftet :)

Ha' en god søndag :)
/June
pixeleret.blogspot.com

ps: Jeg synes altid at der er psyko mange mennesker ikea :D

Ann-Sophie said...

Som en bekræftelse af din gode smag, kan jeg nævne at "Makros"-lampen (Makros betyder iøvrigt mælkebøtte på svensk.. ikke et uinspireret navn, hehe) øverst vandt en designpris i RUM-magasinet sidste år for flotteste design til den bedste pris.
Vi overvejede den også hjem til os, men den er MEGET stor. Og så nåede jeg næsten at blive træt af den, fordi der hang SÅ mange af dem rundt i IKEA. Vi har egentlig ret højt til loftet, men vi er meget glade for alverdens farver og eklektisk indretning, så lampen ville nok også "larme" for meget hjem til os...
Til gengæld har min mor har købt en til venteværelset i sin zoneterapiklinik, og der er den så fin til den minimalistiske zen-indretning hun har lavet.
Men fin er den!

Simone said...

Den ser rigtig fin ud, men ja den er nok lidt stor (:

Ana said...

it's so nice to move into a new house isn't it? a new start.. eerything put together as you want and you do what you want in it (in a responsible way, of course) ;D

Miss Jeanett said...

Mange tak for jeres inputs (især det med navnet - sjov info, det vidste jeg ikke!). Vi overvejer den stadig, da Hr. Kæreste nu også er blevet lidt vild med den.

@ Ana
Yeah, it's great! It's like starting all over!

Anonymous said...

Det er altså meget mærkeligt at Ikea-lampen ikke laves i flere størrelser. Den er jo meget populær, men mange har problemet at den er for stor.

Hvor højt mon du har til loftet? For ellers er det jo bare go-for-it, hvis den ellers kan være der.

I øvrigt er Odense IKEA ikke længere DK´s største. Det er Aalborg efter det blev bygget ;o)

Anonymous said...

Jeg var i IKEA igår - og så at Maskros lampen nu også var hjemme i en mindre størrelse, mener det var 55 cm i diameter. Dog kan jeg ikke se den på hjemmesiden. Men i Aalborg havde de altså ;-)

Miss Jeanett said...

@ Anonym
Seriøst? Det kunne være så perfekt! 55 cm tror jeg godt ville kunne gå i vores stue. Jeg må lige holde øje med om de får den i Odense. TUSIND TAK!

Anonymous said...

Helt seriøst!
Håber du finder den i Odense ;-)

Mschouw