Sep 6, 2010

The Mango has arrived

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Se hvad der er ankommet! Det er satme hurtigt - bestilte jeg ikke torsdag aften eller sådan noget? 10 guld stjerner til Mango for hurtig levering! Og kjolen er smuk - rigtig smuk. Selv Hr. Kæreste er helt vild med den (det er nok også fordi den er halv-kort og der flashed lidt kavalergang i den). Farven er mest som på model-katalog billedet - i husker måske at jeg var spændt på farven her i indlægget? Farven er helt som på mine billeder her og stoffet er lidt hør-agtig på en kraftig måde - hvis det giver mening? Der er også de fineste mørke træknapper på ærmerne.
Størrelsen er lidt funky. Ærmerne er lidt stramme og det samme er syningen forneden. Tilgengæld er den ret stor over brystet (og jeg har ikke en lille barm) og over lænden. Jeg sætter en sikkerhedsnål i ved barmen og de to andre steder gætter jeg på giver sig, når det nu er den type stof. Jeg kunne ihvert fald ikke ha' bestilt hverken en mindre eller større størrelse (jeg har en str. M). Men jeg elsker den og jeg er 99% sikker på, at den kommer på på lørdag til min 10 års reunion med folkeskolen. Nu skal den bare styles...

Ps. Husk der stadig er gratis levering fra deres webshop - det kører hele september.


My new Mango dress has arrived! That was fast - thumbs up to Mango for very quick delivery. I love the dress, it's gorgeous! The colour was darker than on Mango's own webshop, but closer to the catalog picture I showed you here. Remember that they offer free shipping all of september from their webshop.

2 comments:

Janne B.T. said...

Må vi ikke se den på?

Miss Jeanett said...

@ Janne
Jeg skal ha' den på på lørdag - lover at tage outfit billede der, så i kan se den på :)