Nov 22, 2010

Eventyr, tak

Photobucket
Dubai i februar 2010


Jeg har sovet fra alt i dag - jeg har sovet 11 timer!! Og så vågnede jeg også op med en ustyrlig lyst til at rejse. Egentlig ikke så meget pga varmere vejr (selvom det ville være nice), men for eventyr-følelsen. Jeg håber vi kommer på store eventyr i 2011 - det planlægger vi ihvert fald at skulle. Vi starter ud med Barcelona i marts og så krydser vi fingre for stort eventyr i sommerferien. Men nøj, jeg kunne godt lide klare en get-away nu her... fx. at holde nytår i et andet land (vi har snakket om engang at ville holde det i Thailand sammen med venner). Men det får vi ikke råd til i år, så jeg sidder og drømmer mig lidt hen ved at kigge rejsebilleder igennem. Suk.


I woke up today with the biggest craving for some travel adventures so that's why I'm looking through our old vacation pictures right now. I hope that we'll go on some big adventures in 2011. We're starting out with going to Barcelona in march and then we'll see.

4 comments:

Dorthe said...

Hej Jeanett, tak for en fantastisk blog:) min kæreste og jeg planlægger at holde nytår sydpå, så sig endelig til hvis du finder et godt tilbud.. lige nu syntes jeg at det er svært at finde noget til under 4000 pr. pers, og det er desværre lige i overkanten for vores budget:/

Miss Jeanett said...

@ Dorthe
Mange tak! Det skal jeg nok. Nogle specifikke lande? Kig evt på Dubai - jeg synes hele tiden jeg ser tilbud til omkring 3500 kr pr mand.

Dorthe said...

Dubai ville være super fedt, men syntes ikke jeg kan finde noget til 3500 kr. Måske jeg kigger de forkerte steder?! Ellers kigger vi på Egypten og de Canariske øer..meeen måske man bare skal være tålmodig lidt endnu:)

Miss Jeanett said...

Jeg så et tilbud den anden dag til 3700 kr pr mand til Dubai. Kan nemlig huske jeg tænkte over det og fik lyst til at tage afsted igen. Men nu kan jeg selvfølgelig heller ikke huske hvor. Måske var det med Bravo tours? Det var dem vi rejste med.

Vi har også været på Gran Canaria i vintermånederne (i januar) og det ved jeg ikke om jeg vil anbefale. For det første sker der ikke særlig meget der - det er MEGET turistet. Og for det andet er vejret meget ustadigt. Den ene dag havde vi 25 grader og sol, den næste dag 18 grader og regn hele dagen (jeg måtte ha' langærmet bluse på for at kunne holde varmen) - og sådan skiftede det fra dag til dag. Vi havde kun 3 hele dage ud af en uge, hvor der var varmt nok til at ligge ved poolen i bikini. Jeg var aldrig kommet i poolen, hvis det ikke havde været opvarmet.
Du kan evt se mere på vores rejseblog her (jeg rykker dog snart vores indlæg derfra herover, så jeg har det samlet):
http://rejselyst.blogspot.com/2010/01/guide-gran-canaria-spanien.html
Vi gav 2700 kr pr mand for en afbudsrejse til Gran Canaria. Vi købte den ca. 3 uger før afrejse.
Egypten har vi også overvejet længe, men har vi ikke været endnu.