Nov 21, 2010

Pizza inspiration

PhotobucketPhotobucket

Vi har endnu ikke besluttet hvad vi skal ha' til aftensmad i dag (som jeg nævnte tidligere, så tager vi en rimlig chill-søndag), men jeg vil lige dele hvad jeg lavede tidligere på ugen. Jeg blev inspireret af dette indlæg hos Presenting-pigerne, så det blev til pizza med gorgonzola, serrano skinke, cocktailpølser, pastinak i tynde, tynde skiver og frisk basilikum. Næsten gang skal der lidt flere skiver af pastinak på - de smager godt, men "forsvinder" nemt i de andre voldsomme smagsgivere (især gorgonzolaen). Så flere af dem på næsten gang! Det var iøvrigt meget nem aftensmad - vi købte nemlig bare en af de der pizzadeje i Netto der bare skal rulles ud (mener de koster 12 kr). Normalt laver vi selv vores pizzadej, men vi var trætte den dag, så vi sprang lige over hvor gærdet var lavest. Hvad skal i ha' til aftensmad i dag?


I haven't found out what's for dinner today yet, but I thought I'd just show you what I made a few days ago: Pizza with gorgonzola cheese, thin slices of parsnip, mini sausages, serrano ham and fresh basil.

6 comments:

Sofie said...

Roastbeef og salat af letdampet broccoli, agurk, feta og skalotteløg.

Janni C. C. said...

Hmm, det bliver nok noget fast-food. Har tømmerdrenge på besøg, så har det ikke vildt godt i maven :b

Lullumut said...

Hvor sjovt, vi har en hjemmelavet pizza i ovnen :-)

Lise Emilia Nissen said...

Jeg har fået Tortellini med pesto kylling, spinat, ost og bacon.
Det smagte fantastisk.
Opskriften er her: http://liseemilia.blogspot.com/2010/11/tortellini-med-pesto-kylling-spinat-ost.html

- Lise Emilia

Maj said...

Mmm ser lækkert ude :)

Vi har også holdt chill-søndag, så den stod på friske vietnamesiske forårsruller, med rester fra cuvettestegen jeg lavede i fredags - det var lækkert.

Fyldet var nudler, gulerod, agurke, forårsløg, mango og cuvettesteg i tynnde skiver, serveret med lækker hoisin sauce og sød chili sauce - muuums :)

- Maj

Miss Jeanett said...

Uhmmm i får godt nok nogle lækre ting at spise derude i blogland - tak for inspiration piger!