Nov 8, 2010

Gina Tricot Exclusive på torsdag

Photobucket Photobucket

Så er det på torsdag, at Gina Tricots Exclusive kollektion kommer på gaden. Jeg fik selv muligheden for at se og røre ved kollektionen, da jeg var med til deres event i september. Kjolerne kommer til at koste mellem 499-799 kroner. Lidt dyrere end GT normalt, men tilgengæld var de forskellige pieces også flottere og mere gennemarbejdet end GT normalt er. Se min favorit og flere billeder her.
Kollektionen kommer i butikkerne i KBH og i Århus, men ellers må resten af os ty til deres webshop, hvor man også kan købe kollektionen. I kan se her på listen de præcise butikker. Skal i ha' noget? Det er jo perfekt timet til julefrokoster og lignende.


It's on thursday that the Gina Tricot Exclusive line is available in selected stores in Sweden, Denmark, Norway, Germany and Finland - and on their webshops. I got a chance to see the collection back in september and you can see my pictures here. Are you getting any of the styles?

5 comments:

Maj said...

Den smukke plisserede "off-the-shoulder" sag er jeg vild med, den må gerne flytte ind hos mig, håber ikke at den kommer til at koste alt for mange penge!

- Maj

Glamour Bbey. said...

Great items

Julie said...

Æv æv, selvfølgelig får os på Fyn ikke mulighed for at prøve tøjet inden vi køber, hvis vi ikke tager til Sjælland eller Jylland :(

Nåh, det går jo nok. Man kan jo altid returnere tøjet til webshoppen hvis det går helt galt :)

Simone said...

Der er virkelig nogle lækre ting i blandt, dog synes jeg ikke lige der er penge til en ny kjole. I hvert fald ikke hvis jeg skal være sammen med kæresten flere gange i denne måned. Og så er der jo også julegaver snart. ØV! For de er virkelig flotte (:

Miss Jeanett said...

Priserne kommer til at lægge imellem 499-799 kr. Den dyreste er den med alt tyllet (den som modellen har på nederst på billedet). Den koster 799 kr.