Nov 8, 2010

Housewarming

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg tænkte, at jeg lige ville dele lidt stemningsbilleder fra vores indflytterfest/housewarming fra i lørdags. Det var en fantastisk aften med næste 30 gæster som fik spist 60 cupcakes og drukket pænt meget punch/juleøl/shots/teenagedrinks. Der var super meget dans (bla lavede Nick og Andreas en fantastisk version af Jamiroquais "Virtual Insanity" video med glide stole... man skulle nok ha' været der haha). Der blev også lavet en masse candyfloss og sunget ekstremt mange Disney sange (dem stod mig og søster vist mest for haha - folk var meget imponeret over at vi kunne teksterne). Desuden var der hatte-tema, hvis i skulle undre jer over nogle af hattene på billederne.

EDIT: Jeg har addet drengenes Jamiroquai-video. Den er lidt lang og nok sjovest hvis man kender dem, men i får lov til at kigge med.


Pictures and video from our housewarmingparty on saturday. It was such a fun night! Our friends are amazing!!

5 comments:

Anonymous said...

Øv der står "video unavaliable." Måske det er bedre at uploade på youtube? :)

Simone said...

Det ser ud som om I havde en rigtig god fest (:

Ms Confashion said...

Åååh, det ser hyggeligt ud!!!
Blev I færdige med hele lejligheden, eller hvorn??

Miss Jeanett said...

Så er videoen uploadet til youtube istedet!

@ Ms Confashion
Nej, ikke helt. Vi mangler stadig meget på Hr. Kærestes kontor og i mit walk-in. Men stue og soveværelset er stortset færdige.

Ms Confashion said...

Hold kæft, hvor er de sjove! Fed underholdning på en tirsdag aften :-D
Dejligt I i det mindste er kommet et godt stykke af vejen! Dit walk-in så jeg godt forleden, men tænkte I måske var kommet lidt længere, Men det ta'r jo tid alt sammen...:-D
/Nete