Nov 9, 2010

Hvis jeg var en kjole...

PhotobucketPhotobucket

I forbindelse med den konkurrence jeg kørte på formspring.me, så har jeg fået en masse, masse spørgsmål (jeg er slet ikke igennem dem alle sammen endnu, men jeg prøver!). Jeg vil prøve at hive et par af de bedste frem her på bloggen. Dette indlægs spørgsmål gik på, hvis jeg var en kjole hvordan jeg så så ud og hvem jeg var designet af. Jeg er ikke i tvivl - jeg har dog 2 svar, da jeg umuligt kunne vælge. Dog er der ingen tvivl om, at jeg ville være en kjole der var ment to be på den røde løber.

Svar 1: Jeg ville være en rød kjole med en tilpas mængde sexyness og drama! Og den ville nok være designet af fx Valentino. Jeg har altid sagt til mig selv, at når jeg engang får muligheden for, at betræde en rigtig rød løber for første gang, så skal det være i en rød kjole.

Svar 2: Hvis jeg ikke var en smuk rød kjole, så ville jeg helt sikkert være en enten nude eller svag blå kjole i den bedste romantiske stil. Gerne med enten blonder eller shimmer/glimmer. Denne ville helt sikkert være designet af Elie Saab - kongen af romantiske kjoler! Især den blå til højre minder mig om den kjole som Ariel har på i Den Lille Havfrue (til sidst hvor hun bliver menneske igen). Den var i hele min barndom den smukkeste kjole jeg kunne komme i tanke om.

Hvad med jer? Hvordan ville i se ud som en kjole og hvem ville ha' designet jer?


I got a question on formspring.me that if I was a dress what I would look like and who would have designed me. I would either be a sexy red dress with lots of drama - probably designed by a designer like Valentino. Or I would be a nude/light blue romantic dress with either lace or shimmer. There's no doubt that it would be designed by the king of romantic dresses: Elie Saab. Both dresses would be red carpet worthy.

4 comments:

june... said...

Sejt spørgsmål!

Var jeg en red carpet dress, ville jeg været designet af Alexander McQueen :D sortklædt og dramatisk udseende.. :)

Var jeg en bryllupskjole, ville jeg være en Vera Wang eller Christian Dior..

Men til hver dag, vil jeg nok være en vintage kjole fra 50/60'erne :)

/June
pixeleret.blogspot.com

Lisbeth // itsfashionbaby.dk said...

Sikke nogle fine valg - jeg er især vild med de to nederste - er det også Elie Saab?

A Shopaholic is loose said...

Lidt har jo også sin ret... ;0)

Miss Jeanett said...

@ Lisbeth
Yes, alle de fire glimmer-kjoler er fra Elie Saab :)